Fit Pilates   http://www.twitter.com/fitpilates1   Youtube
         
 
OVER PILATES PRIJZEN VIDEO'S CONTACT
 
OVERMIJ
 
Hallo, mijn naam is Christina Ros, gelukkig getrouwd en trotse moeder onze kleine meid Naomi. Mijn passie is sport en een gezonde levensstijl. Ik ben een gecertificeerde Pilates en Zumba instructrice. Ik ben een paar jaar geleden begonnen met Pilates een paar jaar geleden en nu kan ik niet meer zonder!

Pilates is een geweldige workout voor iedereen van beginners tot gevorderden. Een van de beste dingen van de Pilates-methode is dat het zo goed werkt voor een breed scala van mensen. Atleten en dansers vinden het geweldig, net als ouderen, vrouwen herstellen van de zwangerschap, en mensen die in verschillende stadia van fysieke revalidatie.

Persoonlijk vind ik het feit dat je kunt oefeningen met behulp van uw eigen lichaamsgewicht, maar ook met behulp van verschillende onderdelen van de uitrusting. Hieronder zijn een paar redenen waarom ik wil u aanmoedigen om te proberen Pilates:
• Verbeterde flexibiliteit
• Verhoogde spierkracht, in het bijzonder van de buikspieren, onderrug, heupen en billen (de 'core spieren' van het lichaam)
• Gebalanceerde spierkracht aan beide zijden van het lichaam
• Verbeterde stabilisering van de wervelkolom
• Groter bewustzijn van houding
• Verbeterde fysieke coördinatie en evenwicht
• Versoepeling van de schouders, nek en bovenrug
• Veilige rehabilitatie van gezamenlijke en letsel aan de ruggengraat


Wij zijn van mening dat echte gezond leven kan worden bereikt als we oefeningen doen, niet alleen voor het lichaam, maar ook voor de geest.

Ons doel is het verbeteren van de kwaliteit van uw leven door Pilates. Met Pilates, zul je je gewoonten in een positieve richting sturen. Pilates vereist discipline, bewustzijn, precisie en concentratie. Wij geloven dat dit de sleutel is om de deur te openen voor elke verandering die u wilt maken in uw leven.

Pilates zal echt een positieve impact hebben op alle aspecten van je dagelijkse leven. Kijk, voel en beter presteren in alles wat je doet, van het zitten in vergaderingen of het oppakken van boodschappen tot een slag van een golfclub of lopen van een marathon. Of het nu voor werk of plezieris , u gebruikt uw lichaam efficiënter en effectiever, pijn-vrij en met meer uithoudingsvermogen!
   

 


Menu


Home

Over mij

Over Pilates
Prijzen

Video's
Contact

 


Contact

Ljisterbeslaan 55
2282 LH Rijswijk ZH
06-41980846
info@fitpilates.nl